El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal

Estàs saturat? Sents que et falta temps?

Sovint tenim la sensació de que no disposem de suficient temps i que l’organització de les nostres tasques no acaba de ser la més idònia per a treballar adequadament, i si a més sumem que la tecnologia actual ens facilita estar connectats amb el nostre lloc de treball, ens fa més difícil separar entre el temps de treball i el temps d’oci.

Per optimitzar el nostre temps, existeixen mètodes que ens poden ajudar a ser més eficaços i resolutius en la nostra feina i ens permeten disposar de millor organització del nostre temps lliure.

Un d’aquests mètodes és el mètode Poher, que ens ajuda a guanyar Perspectiva, a afrontar el dia mitjançant una sèrie d’Operatives i millorar l’ús de les Eines organitzatives més habituals. 

VPN, Tor, Psiphon, la lluita contra la censura a Internet

A mesura que ha crescut la xarxa més important de l’era digital, Internet, també hem vist com ha augmentat el control sobre la mateixa. Molts països han legislat per censurar o per controlar els drets d’autor. Però com ja és tradició a l’Era Digital, existeixen formes per evitar-ho. Avui parlem de la censura a la xarxa de xarxes.


 

Neix Solid, la nova web que ens permetrà controlar la nostra identitat, les nostres dades

El pare d’Internet tal i com el coneixem avui en dia vol canviar la realitat de la xarxa de xarxes. Recentment ha presentat el seu projecte, Solid, en el que porta 15 anys treballant i que promet ser una revolució. Tornarà la web a ser un contrapoder en mans dels individus? 

Salut i tecnologia, innovacions que revolucionen la medicina

La Internet de les Coses o IoMT encara està en un moment en el qual les seves principals implementacions són proves. No obstant això, hi ha un sector en què les seves possibilitats són realment atractives: el de la salut. És el que s'anomena ja IoMT o Internet de les Coses Mèdiques. 


972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar