El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal

¿Tauleta o mòbil Android? 5+3 trucs per a què funcioni molt més ràpid.

Com bé sabeu ja, MGest és disponible també per a dispositius intel·ligents. Tant els que fan servir iOs d’Apple com els que utilitzen Android. Nosaltres treballem sempre per a que la teva experiència com a usuari sigui la millor possible. Per això optimitzem i actualitzem sovint la nostra aplicació. Per millorar encara més aquesta experiència, us expliquem els trucs per a que el vostre dispositiu Android sigui ràpid i estable.

 

Surt a compte un programa ERP? Calculant la seva rendibilitat

La decisió de contractar un servei o realitzar una compra es una de les més estudiades a qualsevol empresa de qualsevol mida. Cada inversió ha de tenir algun tipus de retorn ja sigui de forma directa o en una millora dels processos. Aquest també és el cas dels programes ERP, per això avui t’expliquem perquè en realitat, són rentables. 

I don’t “WannaCry”: t’expliquem com va passar i com protegir-te

El passat 12 de maig un atac cibernètic va posar en perill la seguretat de centenars d’empreses d’arreu del món. Aquest programari maliciós es va propagar a grans empreses de l’estat a través de correus electrònics de pesca electrònica (o phishing en anglès). Tot seguit entrem en detalls i t’expliquem què pots fer per protegir-te d’aquests atacs.


 

Protegint el més valuós, com fer còpies de seguretat (II)

Fa poc vam parlar de com protegir les teves dades amb discos durs externs, emmagatzematge en el núvol i unitats en xarxa. Ara t’expliquem quin tipus de còpies de seguretat pots fer i et recomanarem com realitzar-les. Recorda que quantes més còpies millor, especialment de la informació més important.


 


972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2012 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar