El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal

Neutralitat i copyright: Està Internet en perill?

Des de fa un parell d’anys que a Internet cada cop trobem més preocupació respecte a votacions al congrés dels Estats Units o al Parlament Europeu. Són moltes i molt significants les veus que han despertat l’alerta. Internet sempre ha significat un lloc de llibertat d’expressió i de continguts. És veritat que pot estar en perill?



 

S’apropa WPA 3, el protocol de seguretat WiFi definitiu?

A l’octubre de l’any passa vam donar la noticia de que els protocols de seguretat de les xarxes sense fil WPA2 havien fet “KRACK”. Uns investigadors havien descobert una vulnerabilitat que afectava al protocol més utilitzat a tot el món. La WiFi Alliance, que comprén empreses com Apple, Intel o Microsoft, ha anunciat les característiques del nou protocol se seguretat, el WPA3.


 

Privadesa i xarxes socials, una convivència impossible?

La privacitat a les xarxes socials és una preocupació que ha anat creixent entre tota la ciutadania i les administracions en els últims anys. Hem passat de penjar qualsevol cosa que fèiem en xarxes com Facebook o Twitter, a canvis que permeten blocar i elegir opcions de privadesa. Tot i això, no paren de filtrar-se informacions que mostren que les empreses no compleixen la seva part. I tot això enmig d’un canvi legal que ha convertit les nostres bústies de correu electrònic en un allau de recordatoris.



 

Els correus electrònics en perill! Els xifrats PGP y S/MIME ja no són segurs.


La tecnologia ha avançat més ràpida que mai en els últims temps, tant que a vegades no som conscients de tot el que ara ens sembla normal. Però en els darrers anys, s’han descobert més vulnerabilitats que mai: les claus WPA2 del WiFi, Wannacry, i fins i tot a través dels ventiladors. Per això han aparegut sistemes biomètrics i verificacions en dues passes. L’últim en caure, just aquesta setmana, el xifrat PGP de correus electrònics.



 


972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar