El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal

VPN, Tor, Psiphon, la lluita contra la censura a Internet

A mesura que ha crescut la xarxa més important de l’era digital, Internet, també hem vist com ha augmentat el control sobre la mateixa. Molts països han legislat per censurar o per controlar els drets d’autor. Però com ja és tradició a l’Era Digital, existeixen formes per evitar-ho. Avui parlem de la censura a la xarxa de xarxes.


 

Neix Solid, la nova web que ens permetrà controlar la nostra identitat, les nostres dades

El pare d’Internet tal i com el coneixem avui en dia vol canviar la realitat de la xarxa de xarxes. Recentment ha presentat el seu projecte, Solid, en el que porta 15 anys treballant i que promet ser una revolució. Tornarà la web a ser un contrapoder en mans dels individus? 

Salut i tecnologia, innovacions que revolucionen la medicina

La Internet de les Coses o IoMT encara està en un moment en el qual les seves principals implementacions són proves. No obstant això, hi ha un sector en què les seves possibilitats són realment atractives: el de la salut. És el que s'anomena ja IoMT o Internet de les Coses Mèdiques. 

Morositat, com acabar amb ella

Quan el volum de treball d'una empresa creix és més complex fer un seguiment de tots els pagaments, i pot aparèixer la morositat. El problema que genera la morositat en qualsevol negoci és que acaba amb el marge per la presa de decisions. Una reforma al local? Una contractació important? Un projecte que requereix d'un avançament? Per això t’expliquem com acabar amb la xacra de la morositat en el teu negoci.


 


972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar