El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

3 innovacions que poden irrompre aquest any 2018

En la última dècada les noves tecnologies van apareixen amb més assiduïtat. Cada cop és més fàcil per a qualsevol innovació fer-se un lloc en el mercat. Els usuaris són molt versàtils i s’adapten a molts dels canvis ràpidament. Nosaltres et presentem les tecnologies que poden fer furor a partir d’aquest 2018.


La càrrega o electricitat sense fils

Sí, ja coneixem els beneficis de tecnologies com la Qi que utilitzen molts models de telèfons mòbils. Però, estem parlant d’una tecnologia molt més avançada que permet la càrrega des de varis metres de distancia. Això a més obre la porta a veure encara més productes sense fils que deixin de dependre de piles i bateries.


Aquesta tecnologia ha estat recentment aprovat per reguladors d’Estats Units, l’últim pas que facilita la distribució i venda del producte. Carregar més d’un dispositiu sense necessitat de cables extra és el somni de tots. Encara no s’ha aclarit la potencia final del producte, però asseguren que podrà carregar tauletes digitals, mòbils i altres aparells alhora. Una de les idees a més, és integrar-ho a altres aparells com portàtils i monitors, lliurant l’escriptori de cables i permetent l’ús dels accessoris en tot moment sense preocupar-se per la càrrega.

Pel que es veu, els transmissors es podran controlar via app, el que permet estalviar energia. Veurem si aquesta idea d’enviar energia per l’aire que ja tenia en el seu moment Nikola Tesla, és un èxit o no.

Les pantalles flexibles i els telèfons intel·ligents de doble pantalla

Des de fa uns anys hem vist com les pantalles dels smartphones han crescut i han arribat a ocupar els laterals dels mateixos. Les pantalles han augmentat de qualitat ràpidament i semblen excedir les mides del propi dispositiu. Com que al mateix temps hem vist com els phablets, és a dir els smartphones de grans dimensions han quedat relegats per les pantalles infinites, queda clar que l’espai que ocupa el dispositiu és important.

Per aquest any hi ha moltes suposicions, però se sap ja que s’estan fabricant pantalles flexibles. Aquestes pantalles poden permetre l’aparició de nous dispositius que imitin als antics telèfons mòbils que es plegaven, fent que amb un espai reduït es pugui disposar d’una pantalla de majors dimensions.

Ara per ara ja hi ha un dispositiu de doble pantalla al mercat, però més enllà de l’atreviment, queda enrere del que s’espera d’aquests nous smartphones. El més rumorejat és que serà Samsung qui el presenti amb pantalla flexible. També creixen cada cop més els rumors d’una nova incursió de Microsoft per part de l’exitós equip de Surface (als que ja vam nombrar al recordar com han revifat el mercat d’ordinadors portàtils), que en base a patents han creat aquest model que tant bona pinta fa.


Els ordinadors sempre connectats

Finalment, l’última gran innovació és l’arribada d’ordinadors sempre connectats, seguint la filosofia que tenen ja tots els dispositius “intel·ligents”. En aquest cas ha estat la feina que han fet des de Canonical amb Ubuntu i des de Microsoft amb Windows 10 els encarregats d’aconseguir que processadors que estaven ideats per als telèfons intel·ligents puguin estar presents a ordinadors amb funcionalitats completes.


Ja s’han presentat els primers models, la majoria seguint la línia dels dispositius 2 en 1 que va inaugurar la Surface. Disposarem de màquines potents i més lleugeres, amb millors ventilacions i amb la capacitat d’estar sempre connectat a través de les xarxes mòbils. Potser sembli la innovació menys innovadora de totes, però realment suposa l’últim gran pas per a hibridar els conceptes de tauletes digitals i ordinadors portàtils. A més, obre la porta a la possibilitat de gaudir de sistemes operatius d’ordinador en smartphones, un detall que sumat a les pantalles flexibles o dobles, pot crear la base per la següent revolució de la telefonia mòbil.

A Moncasoft S.L. creiem en la personalització de serveis, oferint eines versàtils que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients. Comprovi-ho gratuïtament amb MGest i deixis assessorar per nosaltres. Pot trobar-nos trucant al 972 46 21 73 o a través del nostre formulari de contacte.

Si vol veure més sobre innovació i tecnologia li recomanem:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar