El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

CES 2018: Les innovacions que per fi arriben, però que ja havíem vist

La setmana passada es va celebrar a Las Vegas l'última edició del CES, una de les fires més importants del sector tecnològic. Si bé el CES ha estat tradicionalment sinònim de grans novetats, enguany s'ha caracteritzat per no mostrar invencions. Encara que seria injust treure-li rellevància, ja que aquestes tecnologies que fa tant de temps que porten anunciades per fi arriben al consumidor.La Intel·ligència Artificial, el guanyador d'aquest CES 2018

Fa molt poc vam parlar sobre la Intel·ligència Artificial aplicada a les empreses i negocis. Doncs en aquest CES hem vist com LG vol portar-lo a les llars. LG Thinq és la marca que pretén obrir el mercat dels electrodomèstics a la IA.


Però a més aquestes IAs que s'estan traslladant a les nostres llars ja tenen nom propi, siguin Alexa, Siri, Cortana o Google Asistant. Vam fer una entrada respecte a com els Altaveus Intel·ligents facilitarien l'arribada de la domòtica a les nostres llars, però sembla que són més aviat la porta a les IAs.

I donant una volta més sobre aquest concepte, els assistents virtuals no només prenen les nostres cases, també els nostres cotxes. De fet Mercedes-Benz ha sorprès a tots amb un assistent propi.

La TV torna a ser ( i segueix sent) la reina de casa

Les televisions són, des que va arribar a les llars de tot el món, el centre d'atenció de la llar. Destaquen en una posició sempre privilegiada del saló i en determinats casos de la cuina i de les habitacions. Després de molts anys d'aprimar, ara les televisions volen aconseguir no només millorar la seva imatge en el seu reduït gruix, sinó també el so.

Per descomptat després de la lluita entre el HDR i les OLED arriba una altra tecnologia per tractar de mostrar el màxim de colors possibles, el DCI-P3. I no ens oblidem que el HDR segueix avançant amb el HDR10 +, que és l'evolució en obert de l'estàndard.


I la gran novetat que més s'esperava, les pantalles plegables. De moment només LG ha mostrat un producte final que és una TV OLED de gran format i 8k que s'enrotlla i facilita el seu transport.

El CES 2018 no s'oblida de la realitat virtual


Amb una implantació cada vegada més gran en el mercat, però a pas lent, la RV torna a aparèixer en aquesta edició de la fira. Aquesta vegada ha estat Lenovo qui ha fet dues propostes al respecte. I el més destacable, la revisió que fa HTC del seu producte en col·laboració amb Valve.

I no ens oblidem dels detalls

Una cosa que és realment d'agrair és que es pensi en els problemes quotidians dels usuaris que porten temps sense una solució directa. En aquest sentit seleccionem 2 productes que ens van cridar l'atenció:

El llapis USB-C de 1TB pensat per a mòbils i portàtils. Un gran aliat contra els comuns problemes d'emmagatzematge.

La tapa que Lenovo ha posat en les càmeres web dels seus portàtils pot resultar un dels millors afegits en molt de temps. I és que la lluita per la privacitat hauria de començar per posar a disposició de l'usuari fins a les mesures més simples a la seva disposició. Així que aplaudim aquesta senzilla, però important iniciativa.


I fins aquí les novetats més destacables del CES 2018. A vosaltres què us ha cridat més l'atenció? Comenteu-ho a la nostra pàgina de Facebook o a Google+.

A Moncasoft S.L. creiem en la personalització de serveis, oferint eines versàtils que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients. Comprovi-ho gratuïtament amb MGest i deixis assessorar per nosaltres. Pot trobar-nos trucant al 972 46 21 73 o a través del nostre formulari de contacte.

Si vol veure més sobre innovació i tecnologia li recomanem:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar