El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

30 raons per utilitzar un ERP al teu negoci (I)

Com sabeu, a Moncasoft, tenim el nostre propi programari de gestió ERP, MGest. I com ja hem dit molts cops, els ERP són ben útils per a moltes necessitats de negoci. Per això hem decidit fer un llistat amb 30 raons específiques per a utilitzar un ERP. Avui comencem amb les 10 primeres.


Sense més preàmbuls, aquí van les 10 primeres raons per utilitzar un ERP:

Elaboració d’indicadors i estadístiques

Els ERP al comptar amb tota la informació de la gestió de l’empresa, permet elaborar indicadors personalitzats i amb ells estadístiques. És una solució molt útil per gestionar volums d’informació elevats o fer resums per períodes. Per exemple podem fer indicadors de venda associats als perfils dels venedors i dels clients i comprovar i fer estadístiques sobre les relacions que s’han format.

Càlcul de comissions

Els sistemes ERP permeten tenir càlculs de comissions de venedors i comercials. Amb això tindràs un millor control del cost que suposa tenir un cos comercial.

Subscripció al sistema de facturació electrònica

Els ERP estan actualitzats amb els sistemes de factura electrònica. No ens esplaiarem al respecte, us recomanem llegir l'entrada que vam escriure en aquest mateix blog.

Descobrir quin servei o producte aporta el major rendiment

És important sempre conèixer i reconèixer quin és el nostre servei o producte estrella o el que més beneficis ens aporta. Molts cops ens pot sorprendre aquesta informació que és crucial per centrar esforços en el que millor funciona.

Administrar la informació dels proveïdors sobre condicions, costos i beneficis

En aquest cas, el títol és prou esclaridor.

Disponibilitat de la informació

La informació en un ERP sempre està disponible, és molt útil per tal d’utilitzar-la i consultar-la sempre que sigui necessari.

Veracitat i confirmació de totes les dades

Al ser una introducció directa de les dades de facturació, venda, gestió, són dades fiables. Com no és necessari intermediaris en bolcar les dades, aquestes són més fiables.

Automatització dels diferents processos de gestió

Els ERP permeten automatitzar alguns processos que solen ser farragosos com els processos comptables i les liquidacions d’impostos.

Control comptable al detall

Totes les dades estan a l’abast i tots els departaments en els que s’ha implementat el programari són responsables de posar-les. Difícilment podràs tenir un control comptable amb més detall que aquest.

Evitar la sobrecàrrega en pics de treball

Tenir accés a totes les dades i fer estadístiques al respecte és útil per conèixer els pics de més treball. Ja sigui perquè són periòdics o per venir precedits d’una sèrie de condicions que sempre es repeteixen.

Moncasoft S.L. som una empresa especialitzada en manteniment informàtic i assessorament. Estem compromesos amb la seguretat informàtica dels seus dispositius i de les nostres aplicacions. Comptem amb el nostre propi programari d'ERP: MGEST. Provi-ho gratis, truqui’ns al 972 46 21 73 o escrigui’ns al nostre formulari de contacte. A Moncasoft S.L. estem encantats d'ajudar.

Aquí podeu llegir més sobre els nostres programari de gestió i vendes:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar