El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

T'ensenyem a vendre, botigues online amb sentit comú

Aquesta setmana a l'eShow de Barcelona presentem eShoptek i MGest, la solució integral per gestionar la teva botiga física i online. Un desenvolupament que hem realitzat a Moncasoft en col·laboració amb Comunicatek i que està especialment dissenyat per l'ecommerce. Si vols ser el primer en descobrir-ho vine a la fira i t'explicarem tots els detalls.


En aquest moment MGest ERP ja està integrat amb altres CMS (sistema de gestió de continguts) dedicats a les botigues digitals com són woocommerce per Wordpress o Prestashop. Una experiència que oferim més completa i segura és a la plataforma eShoptek.

Què és eShoptek?


eShoptek és un CMS especialitzat en l'ecommerce que dóna més opcions de personalització i adaptació als seus clients amb un sistema amb totes les funcionalitats socials i de màrqueting necessàries avui en dia. A més, en tractar-se d'un sistema tancat atorga més seguretat, sent un entorn menys propens a atacs informàtics i més personalitzable.

La nostra col·laboració amb Comunicatek, l'empresa encarregada del servei eShoptek, ens permet donar un servei completament personalitzat als nostres usuaris. Essent MGest ERP l'eina perfecta per a la gestió del seu negoci tant en línia com en físic.

La sincronització de MGest amb eShoptek permet que les seves vendes, articles i tarifes s'actualitzin en temps real. Rebent les comandes de manera directa en el programa i gestionant els canvis en un sol entorn. Això no només és un avantatge sobre altres programes i entorns webs per la seva immediatesa, també ho és per eliminar les duplicitats en la gestió.


Amb MGest i eShoptek pots gestionar tot el teu negoci físic i en línia en un sol gestor i en temps real, amb un millor control de l'inventari i podent accedir a la pàgina i al teu programa de gestió en qualsevol lloc i moment. Amb els avantatges que atorga un sistema ERP unit a un CMS dissenyat especialment per l'ecommerce i amb una àmplia capacitat de personalització.

Moncasoft S.L. som una empresa especialitzada en manteniment informàtic i assessorament. Estem compromesos amb la seguretat informàtica dels seus dispositius i de les nostres aplicacions. Comptem amb el nostre propi programari d'ERP: MGEST. Provi-ho gratis, truqui’ns al 972 46 21 73 o escrigui’ns al nostre formulari de contacte. Moncasoft S.L. estarem encantats d'ajudar.

Aquí podeu llegir més sobre els nostres programari de gestió i vendes:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar