El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

30 raons per utilitzar un ERP al teu negoci (i III)

Acabem amb les nostres 30 raons per utilitzar un ERP al teu negoci. Si creus que ens hem deixat alguna, comenta a les nostres xarxes i prepararem una entrada amb les vostres raons.
I ara, les últimes 10 raons!

21.És flexible, pots implementar els mòduls que vulguis en cada moment

Si només necessites mòduls per controlar costos, és una opció, si també vols gestionar temes comercials n’és una altre. Necessitis el que necessitis en cada moment, el software ERP s’adapta a les teves necessitats.

22. Millora la comunicació interna

No només genera dades fiables i en temps real recavades pels propis treballadors fent-les més transparents. També genera un seguiment de les mateixes que fa que tothom sigui conscient de resultats i es comuniquin més.

23. Evita les duplicitats, no només en la gestió, també en les tasques

És bastant habitual a mesura que un negoci creix, que si no hi ha una comunicació clara entre departaments o equips, aquests estiguin realitzant les mateixes tasques. Amb un software ERP pots controlar les tasques i evitar aquestes duplicitats.

24. Permet una major traçabilitat

Totes les dades i sempre en temps real i a l’abast. La millor manera de conèixer el recorregut de qualsevol producte o servei en el nostre negoci.

25. Integra proveïdors i clients

Tot en un sol programari, permet tenir una major eficiència al conèixer tots els integrants del nostre negoci.

26. Estalvi de llicencies i manteniment, unifica moltes solucions de gestió en un programa

Més programes de gestió i de comptabilitat signifiquen en la major part dels casos, més diners. Si tot està integrat en un de sol, podràs fer un gran estalvi.

27. Genera i analitza informes

Amb totes les dades que s’obtenen, els programaris ERP com MGest, generen tota una sèrie d’informes. Et permeten analitzar amb més facilitat les dades.

28. Millora la relació amb el client amb la integració de solucions CRM

Gràcies a la traçabilitat i el coneixement de les dades, podem millorar la relació amb els clients. Sempre s’agraeix com a client que sembli que ho sàpiguen tot sobre nosaltres.

29. S’adapta als canvis tecnològics i normatius

Cada cop que s’actualitza un sistema operatiu, programari, que entren nous dispositius o que es fa una llei que afecta a temes de gestió i comptabilitat, el teu ERP es manté al dia.

30. T’ofereix mobilitat

Amb sincronització en núvol o en servidors propis, el programari ERP et permet gestionar i fer les tasques de l’empresa així com recollir les dades en qualsevol lloc.

I recorda, si encara no has provat un programari ERP, a Moncasoft S.L. tenim el nostre propi servei: MGest ERP. Pots descarregar una versió gratuïta i posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 972 46 21 73 o a través del nostre formulari, per consultar tarifes i serveis.

Aquí podeu llegir més sobre els nostres programari de gestió i vendes:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar