El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

S’apropa WPA 3, el protocol de seguretat WiFi definitiu?

A l’octubre de l’any passat vam donar la noticia de que els protocols de seguretat de les xarxes sense fil WPA2 havien fet “KRACK”. Uns investigadors havien descobert una vulnerabilitat que afectava al protocol més utilitzat a tot el món. La WiFi Alliance, que comprén empreses com Apple, Intel o Microsoft, ha anunciat les característiques del nou protocol de seguretat, el WPA3.


El nou sistema promet moltes millores que deixaran enrere els problemes de ciberseguretat que vam patir durant el 2017. Tot i això, encara caldrà esperar fins a finals del 2019 per gaudir d’aquest nou protocol.

Què és el protocol WPA?

WPA és l’acrònim de Wi-Fi Protected Acces, és a dir, accés protegit sense fils. Aquest és l’encarregat d’autenticar els dispositius que es connectin a la xarxa. A més s’ocupa de xifrar les dades per a que no puguin ser espiades. Desafortunadament, es va demostrar que no era infal·lible contra els atacs de força bruta.

Quines són les noves característiques de WPA3?

Segons la informació que ha facilitat en el comunicat la WiFi Alliance hi haurà moltes millores. De base passarà de 128bits de xifrat a 192. Però, les noves capacitats són encara més sucoses.

El sistema permet una major seguretat fins i tot utilitzant contrasenyes dèbils. Tot això arriba amb el sistema d’Autenticació Simultània d’Iguals o SAE. Aquest sistema el que fa és protegir la xarxa dels atacs mitjançant diccionaris (molt utilitzats avui en dia).

A més, garanteix més seguretat en xarxes públiques, al xifrar de manera individualitzada la connexió a cada dispositiu. En cas de que un atac a la xarxa fos exitós i aconseguís accés, les dades anteriors a l’atac no serien accessibles per l’atacant. Connectar-se des d’una cafeteria serà més segur que mai.


Finalment, també promet algunes millores per a la connectivitat de dispositius sense pantalla com Google Home o Alexa. En aquests dispositius la connexió entre els mateixos i el router es farà a través d’un mòbil i de codis QR.

A Moncasoft S.L. treballem per la protecció de les teves dades i per oferir-te un servei de manteniment informàtic de qualitat. Comptem amb el nostre propi programari ERP que pots provar gratis aquí i en el que procurem una gran seguretat. Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer trucant al 972 46 21 73 o a través del nostre formulari.

Si vol saber més sobre seguretat informàtica aquests enllaços li poden interessar:

 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar