El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

El temps, com controlar el recurs més car que tenim.

El temps és el recurs sobre el que menys control és te. És el que és i cal aprofitar-lo tant com sigui possible. No podem “adquirir” més temps, com a molt, podem distribuir millor l’ús que en fem i controlar la nostra eficiència. Per això us deixem amb una sèrie de recomanacions i eines per tal de treure el màxim del teu temps.

Hàbits

Una de les coses més importants de cara a ser productiu amb el temps del que disposem és crear-se hàbits. Hi ha tasques que sempre hem de repetir, aquestes són les que si les realitzem de forma habitual amb molta disciplina, ens treuran cada cop menys temps.

Prioritats

El més important de la nostra empresa és el nostre producte o servei. Per això una cosa que hem d’aprendre a fer, és dedicar la major part del temps al mateix. La gestió interna i altres aspectes del negoci és millor supervisar-los delegant en altres persones especialitzades. El temps dedicat a la nostra feina és temps que servirà per millorar els nostres resultats.

Reunionitis

Les reunions constants poden ser molt feixugues i solen produir fatiga. Això no significa que no hagis de fer reunions mai, però procura que el temps dedicat a les mateixes sigui el just i necessari i que no siguin massa continuades. Molts cops podem estar més temps reunits que realitzant les tasques que acordem a cada reunió.

També es recomana que les reunions més curtes es facin de peu o caminant, ja que agilitza la presa de decisions i anima a tothom a sintetitzar el que es diu.

Eines, mesurant el temps

Finalment, si t’interessa comprovar que realment dediques el temps que necessita cada projecte i gestió, tens eines de tot tipus per fer-ne un seguiment. Són programes i aplicacions digitals amb més o menys complexitat segons el detall que necessitis. Les més destacades són:

Però n’hi ha moltes més cadascuna amb les seves peculiaritats. Per exemple Clockify que permet introduir el valor monetari del projecte i calcular la seva rendibilitat segons el temps que li estem dedicant.

A Moncasoft ens preocupem per facilitar les gestions dels nostres clients, per això oferim un programari propi: MGest ERP. Pots provar-lo gratuïtament i adonar-te de tot el temps que guanyes agilitzant les teves gestions en el següent enllaç. Si tens dubtes i vols contactar amb nosaltres truca’ns al 972 462 173 o escriu al nostre formulari.

També et poden interessar: 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar