El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

Salut i tecnologia, innovacions que revolucionen la medicina

La Internet de les Coses o IoMT encara està en un moment en el qual les seves principals implementacions són proves. No obstant això, hi ha un sector en què les seves possibilitats són realment atractives: el de la salut. És el que s'anomena ja IoMT o Internet de les Coses Mèdiques.El IoMT està creixent gràcies a les tecnologies que estan facilitant cada vegada més les interconnexions entre dispositius. El WiFi, les etiquetes d'identificació de radiofreqüència (RFID) i la comunicació de camp proper (NFC) han estat les protagonistes d'aquesta innovació.

La tecnologia i la medicina a distància

La primera aplicació de la qual sempre es parla en comentar l'IoMT és el de la telemedicina o serveis clínics a distància. Mitjançant dispositius de tecnologia portable i els dispositius electrònics intel·ligents, els centres mèdics poden monitoritzar al pacient en temps real. Això suposa un gran estalvi de temps i sobretot un avantatge per a persones amb problemes de mobilitat reduïda.

La Realitat Augmentada i la IA també poden ser molt útils tant a distància com per a la formació de professionals i la prevenció.

La tecnologia en la logística de la medicina

En el control d'estoc i de col·locació d'equips mèdics el RFID ofereix moltes solucions. La gestió de les quantitats és cada vegada més senzilla al tenir les dades d'aquestes en temps real i connectats en tot moment.

D'altra banda, els drons poden ser útils en el reforç d'emergències socials i sanitàries, especialment quan hi ha dificultats d'accés. Potser fins en el futur serveixin per a distribuir millor i més fàcilment medicaments.

I per descomptat el Big Data podrà ser clau a l'hora de prevenir pandèmies i gestionar dades mèdiques a gran escala, així com facilitar l'estudi de la salut per àrees.

Siguin quines siguin les tecnologies que més s'implantin en la medicina, és clar que la connectivitat i els dispositius intel·ligents suposaran un gran avantatge per a la salut de tots.

Moncasoft S.L. som una empresa especialitzada en manteniment informàtic i assessorament. Estem compromesos amb la seguretat informàtica dels seus dispositius i de les nostres aplicacions. Comptem amb el nostre propi programari ERP: MGest. Prova gratuïta, truqueu a 972 46 21 73 o escriviu en el nostre formulari de contacte. A Moncasoft S.L. estarem encantats d'ajudar.

També et pot interessar:


 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar