El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

Neix Solid, la nova web que ens permetrà controlar la nostra identitat, les nostres dades

El pare d’Internet tal i com el coneixem avui en dia vol canviar la realitat de la xarxa de xarxes. Recentment ha presentat el seu projecte, Solid, en el que porta 15 anys treballant i que promet ser una revolució. Tornarà la web a ser un contrapoder en mans dels individus?El científic i creador del World Wide Web, Tim Berners-Lee per fi a donat a conèixer el seu últim gran projecte: Solid. El seu principal objectiu es retornar als usuaris el control de la seva informació de les seves dades sense perdre la usabilitat i les capacitats que la web i Internet tenen avui en dia.

Amb Solid, la xarxa deixa d’estar centralitzada

Inicialment, tots recordem Internet com la gran xarxa que interconnectava ordinadors. Des de llavors el pes de les grans empreses i la centralització dels servidors han fet que cada cop la xarxa estigui més i més centralitzada.

A finals de la primera dècada del present segle les plataformes P2P (Peer 2 Peer, d’igual a igual) i altres aplicacions de la mateixa tecnologia semblava que anessin a ser la principal forma d’entendre Internet. Amb l’arribada de les xarxes socials tot això va decaure i des de llavors cada cop som més conscients de com les grans multinacionals han convertit les dades en un negoci.

I ara estem en mig d’una sèrie d’escàndols que impliquen a les grans xarxes socials i a governs de tot el món. Just quan la web està deixant de ser aquella forma d’accés lliure i descentralitzada de la informació, el seu creador presenta una possible solució.

La teva informació, en els teus dispositius

La proposta de Solid és basa en l’ús de identitats controlades per nosaltres mateixos. Ell els ha anomenat Solid POD, l’acrònim en anglès de magatzem de Dades Personals Online (Personal Online Data-store). Els PODs deixen en mans de l’usuari el control de les seves aplicacions i la seva informació. Qualsevol persona que utilitzi la plataforma aconseguirà la seva identitat Solid amb el seu Solid POD.

El que fa interessant els PODs és que també et deixen decidir on estan emmagatzemades les teves dades. Poden estar en un servidor, en una app, en el teu disc dur personal i les pots moure en qualsevol moment sense interrupció dels serveis. No cal sincronitzar ja que les dades sempre les tens tu.

A més, també ets tu qui controla els permisos de la gent per llegir i escriure en parts del teu POD. Aquesta aproximació també facilita la feina dels desenvolupadors, que no han de treballar amb grans quantitats de dades ni amb les dificultats de la regulació de les mateixes.

Solid és privadesa

El més important d’aquest sistema de PODs és el control total sobre les teves dades. I a més són dades que al saber com i qui les pot veure, facilita també la forma de visualització de la gent amb qui vols connectar. Funciona com un llapis d’emmagatzematge segur però a la web.

En els propers mesos veurem com evoluciona la proposta ara que ja s’ha obert a programadors i usuaris avançats. Encara no hi ha aplicacions disponibles, però esperen que ben aviat, gràcies al sistema de codi obert, les veurem.

Des de Moncasoft tenim molt en compte la privacitat, i els nostres serveis informàtics són totalment segurs. Els nostres programes i mòduls MGest tenen sempre clau d'accés i les dades dels equips i del cloud estan protegides amb còpia de seguretat o backup a un segon allotjament i encriptació.

Moncasoft S.L. restem al seu servei per a qualsevol consulta sobre seguretat i contrasenyes i aportem solucions als possibles problemes tant d'equip informàtic com de software. Podeu trobar-nos trucant al 972 46 21 73 o a través del nostre formulari de contacte.

També et poden interessar:


 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar