El programa de facturació, gestió, TPV, comptabilitat i producció definitiu:
Àgil · Intuïtiu · Flexible · Fàcil · Integrat · Personalitzable · Fiable · Segur

El programa de facturació a mida
de l'empresa

Onze anys que avalen l'agilitat, flexibilitat, integració, fiabilitat i personalització de les aplicacions MGest.
Onze anys al vostre servei han fet que les aplicacions MGest s'adaptin a la majoria de sectors.
Onze anys que garanteixen la nostra lluita per la millora i la nostra voluntat d'oferir el millor servei.

Tornar a la pàgina principal
< Enrere

Estàs saturat? Sents que et falta temps?

Sovint tenim la sensació de que no disposem de suficient temps i que l’organització de les nostres tasques no acaba de ser la més idònia per a treballar adequadament, i si a més sumem que la tecnologia actual ens facilita estar connectats amb el nostre lloc de treball, ens fa més difícil separar entre el temps de treball i el temps d’oci.

Per optimitzar el nostre temps, existeixen mètodes que ens poden ajudar a ser més eficaços i resolutius en la nostra feina i ens permeten disposar de millor organització del nostre temps lliure.

Un d’aquests mètodes és el mètode Poher, que ens ajuda a guanyar Perspectiva, a afrontar el dia mitjançant una sèrie d’Operatives i millorar l’ús de les Eines organitzatives més habituals.

El proper dia 14 de març es fa una formació a Barcelona impartida per Rafa García: Més informació aquí


A Moncasoft ens preocupem per facilitar les gestions dels nostres clients, per això oferim un software propi: MGest ERP. Pots provar-lo gratuïtament i comprovar l’agilitat en els processos. Si tens dubtes i vols contactar amb nosaltres truca’ns al 972 462 173 o escriu al nostre formulari.


 
972 46 21 73
MONCASOFT
Copyright © 2018 Moncasoft S.L. Tots els drets reservats.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'interacció en la web, mesurar i gestionar les visites a la web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús.
Acceptar